Actualitate

Victoria Nuland vine marți la Bucureşti

Adjunctul secretarului de Stat american pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, va sosi, marţi, la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali români de rang înalt, pentru a discuta despre "chestiuni bilaterale şi regionale", a anunţat luni Departamentul de Stat american, într-un comunicat.

Asistentul secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland. Sură foto: Huffingtonpost Asistentul secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland. Sură foto: Huffingtonpost

Potrivit diplomaţiei americane, Nuland va efectua săptămâna aceasta vizite în Germania, România, Bulgaria şi Franţa.

Pe 12 ianuarie, asistentul secretarului de Stat american urma să se deplaseze la Berlin, pentru a discuta cu oficiali guvernamentali şi membri ai Bundestagului despre probleme regionale şi globale.


"Marţi, pe 13 ianuarie, Nuland se va deplasa spre Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali români de rang înalt, membri ai comunităţii de afaceri şi ai societăţii civile, pentru a discuta despre chestiuni bilaterale şi regionale", informează Departamentul de Stat american, potrivit Mediafax.

De asemenea, ea va efectua pe 15 ianuarie o vizită la Sofia, alături de secretarul de Stat John Kerry, iar apoi se va deplasa la Paris.

Ultimele Stiri
abonare newsletter