Actualitate

Doi bărbați, care au bătut un angajat al Primăriei Dej, au fost arestați pentru 24 de ore

Doi bărbați acuzați că au bătut crunt, fără motiv, un angajat al Primăriei Dej, au fost arestați pentru 24 de ore. Cei doi bărbați sunt Ciprian Pura și Marius Souca, fiul fostului comandant al Poliției Municipiului Gherla.

Potrivit Dejeanul.ro, cei doi bătăuși sunt  Ciprian Pură și Marius Souca, fiul fostului comandant al Poliției Municipiului Gherla.  Aceștia sunt acuzaţi că în noaptea de 27 spre 28 decembrie, l-au bătut fără milă pe Calin Ionac, un angajat al Primăriei Dej. Incidentul a avut loc pe strada Avram Iancu din Dej. Ionac a povestit că se deplasa pe jos spre casă, iar Ciprian Pura s-a bătut intenţionat de el pe trotuar. În momentul în care i-a cerut explicaţii, Pura i-ar fi răspuns cu o ropota de pumni, care l-au trântit la pământ. În scurt timp, în altercaţie ar fi intervenit şi Marius Souca, fiul fostului comandant al Poliţiei Municipiului Gherla, care a continuat să îl lovească pe Ionac, deşi se afla întins pe jos.

Medicii legişti au stabilit ca în urma loviturilor suferite de victima, are nevoie de cel puţin 60-65 de zile de îngrijiri medicale.


Faţă de cei doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter