Actualitate

Ninsorile revin în Transilvana. Cum va fi vremea în această săptămână?

În această noapte va continua să ningă la munte, în Transilvania, Maramureş şi Moldova. potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Vântul va sufla cu putere în special în sud, centru şi nord-est, iar la munte rafalele vor depăşi 80 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între Minus 10 grade în depresiuni şi minus 1 grad în extremitatea de sud a ţării.

Marți vremea începe să se răcească. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 5 grade în depresiuni şi 2...3 grade, izolat, în sud şi vest. Mai sunt aşteptate ninsori cu precădere în Transilvania, prin Moldova şi la munte. Vântul se menţine alert în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării, iar în zona montană va fi tare şi va spulbera zăpada.


Până la mijlocul săptămânii temperaturile scad foarte mult, iar vremea va deveni geroasă în toate regiunile, cu precădere noaptea şi dimineaţa. Cele mai scăzute valori, sub minus 25 de grade, se vor înregistra joi dimineaţă, în depresiunile din estul Transilvaniei. Ninsorile vor fi tot mai puţine, dar în zonele joase apare ceaţa, asociată cu depunere de chiciură.

Ultimele Stiri
abonare newsletter