Actualitate

Primele două extrageri LOTO din 2015, anulate. O premieră în cei 109 ani de activitate

Loteria Română a anunţat că primele două extrageri din 2015, din 4 ianuarie, respectiv 8 ianuarie nu vor avea loc.

"Managementul acestei companii este depăşit de situaţia actuală. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva din 1906, de când a fost înfiinţată Loteria”, a declarant pentru realitatea.net, Liliana Mincă, fost director al Loteriei.

"Din februarie 2009 nu mai sunt director general la Loteria Română, sunt deputat. Vreau să vă spun că managementul e defectuos din februarie 2009 de când loteria a fost dată doar pe criterii politice. Există dosare la DNA. Nu s-a întâmplat niciodată de când e Loteria, să se amâne trageri. E inadmisibil ca statul român să aibă pierderi, nu se vor face încasări, e un semnal negativ faţă de această companie", a mai spus Liliana Mincă, în direct, la Realitatea TV.


Adrian Mişu Manolache a declarat la Realitatea TV că Loteria nu a anulat extragerile, şi că a anunţat încă de anul trecut că prima tragere va fi pe data de 11.
"Am considerat că soluţia cea mai bună este ca acest contract să nu se mai prelungească, Loteria făcând demersurile necesarepentru ca sistemul să fie susţinut din forţe proprii", a spus Manolache.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter