Actualitate

Un şofer a intrat pe contrasens. O femeie a fost rănită

Ieri dimineaţă, a avut loc un accident rutier în urma căruia o femeie de 42 de ani a fost rănită.

Foto arhiva Foto arhiva

Vineri, la ora 10.30, pe  DJ 107 M, în localitatea Săvădisla, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane și avarierea a două autoturisme.

Potrivit poliţiştilor clujeni, un bărbat de 39 de ani, din comuna Cătina, care conducea un autoturism prin comuna Săvădisla, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 59 de ani, din Oradea.


“Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei femei, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pasageră în vehiculul care a pătruns pe contrasens. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs impactul”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii le recomandă şoferilor ca înainte să plece la drum, să verifice întotdeauna starea tehnică a autovehiculului şi să se intereseze în privinţa stării traseului pe care urmează să îl parcurgă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter