Actualitate

FOTO- VIDEO Tragedie de Revelion la Gherla. Un bărbat a murit într-o explozie

Tragedie în noaptea de Revelion la Gherla. Un bărbat în vârstă de 76 ani a murit în urma arsurilor suferite din cauza unei explozii. Bărbatul a fost scos de vecini iar medicii de la Ambulanţa Gherla l-au preluat şi l-au dus la spital. Din păcate, la scurt timp a decedat. Poliţistii au deschis o anchetă pentru a stabili care a fost cauza exploziei.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20.30 pe strada Cloşca din Gherla. Un echipaj al pompierilor civili din Gherla, unul al pompierilor militari din Dej, Ambulanţa, echipaje ale poliţiei şi jandarmeriei au fost trimise imediat în zonă. Bătrânul locuia într-un duplex alături de mai multe familii. A coborât la parterul imobilului pentru a băga lemne în centrala termică, potrivit dejeanul.ro.


Deocamdată nu se ştie din ce motiv, în momentul în care a deschis uşa centralei termice s-a produs explozia. Ceilalţi locatari ai duplexului au auzit bubuitura şi au sărit să dea o mână de ajutor. Fiica bătrânului a povestit că nu a putut intra în zona respectivă din cauza fumului negru. Vecinii l-au găsit pe bătrân sub cazanul centralei termice. Acesta suferise arsuri grave pe tot corpul. A fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Gherla şi a fost dus la spital. Acolo, cu toate eforturile depuse de medici, aceştia au fost nevoiţi să declare decesul.  Pompierii au scos toate lucrurile din garajul imobilului. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter