Actualitate

Ţeapă în valoare de 9.000 de lei dată de un tâmplar

Poliţiştii clujeni cercetează administratorul unei firme din Gherla pentru înşelăciune.

Acesta nu ar fi livrat bunuri şi nu ar fi prestat serviciile pe care s-a angajat să le efectueaze prin încheierea unui contract.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a dispus marţi, 16 decembrie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, de 44 de ani, din Gherla, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.


Din cercetările desfăşurate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Poliţiei municipiului Gherla a reieşit că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi indus şi menţinut în eroare partea vătămată, în contextul încheierii şi executării unui contract.

Acesta, în calitate de administrator de fapt al unei firme din Gherla, nu ar fi livrat materialele de construcţii, care constituiau obiect al înţelegerii, şi nu ar fi prestat serviciul promis, respectiv lucrări de tâmplărie, în termenul stabilit.  


„Partea vătămată a reclamat un prejudiciu a cărui valoare totală este de aproximativ 9.000 de lei. În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter