Actualitate

Cod galben de CEAȚĂ în județul Cluj. Mai multe zboruri de pe Aeroportul din Cluj au întârzieri

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineața, o atenționare nowcasting de cod galben de ceață pentru județul Cluj, valabilă în intervalul orar 08:00 - 14:00. Din cauza ceţii mai multe zboruri de pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” din Cluj au întârzieri.

Potrivit Administrația Națională de Meteorologie (ANM) în zonele joase din judetul Cluj, inclusiv în zona municipiului Cluj-Napoca, precum și pe drumurile naționale, europene din aceste zone și pe autostrada A3 se va semnala ceață iar vizibilitatea va scădea local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Patru curse aeriene care ar fi urmat să decoleze sau să aterizeze, marţi dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca au întârzieri din cauza ceţii, fiind afectate atât zboruri interne, cât şi internaţionale.


Reprezentanţii Aeroportului Cluj au declarat că sunt întârziate din cauza ceţii curse pe relaţia Cluj-Napoca - Bucureşti şi Viena.

Astfel, sunt întârziate la sosiri cursele Tarom de la Bucureşti, programate să aterizeze la Cluj-Napoca la orele 8.40, respectiv 9.10, dar şi zborurile Tarom care ar fi urmat să plece spre Viena la 9.05 şi spre Bucureşti la ora 9.35.


Următoarele zboruri pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” din Cluj sunt programate, la plecare, la ora 12.00 spre Eindhoven, şi la sosire, de la Charleroi, la ora 11.25.

Ultimele Stiri
abonare newsletter