Actualitate

Bătrân TÂLHĂRIT în apropierea sediului Poliţiei Cluj. Ce s-a întâmplat cu atacatorul

Poliţiştii au depistat, cu ajutorul cetăţenilor, şi au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, bănuit că ar fi smuls borseta unui bărbat, aflat pe stradă. Victimei i s-ar fi sustras acte de identitate, carduri bancare şi peste 1.000 de lei.

sursa foto calarasi.semnal.eu sursa foto calarasi.semnal.eu

La data de 12 decembrie, un bărbat, de 72 de ani, a sesizat Poliţia municipiului Cluj-Napoca despre faptul că în jurul orei 10:30, în timp ce se deplasa pe strada Dacia, în zona trecerii de pietoni, ar fi fost atacat din spate, de către un necunoscut.

"Din cercetări a reieşit că un tânăr, prin violenţă, i-ar fi smuls părţii vătămate, de sub braţ, o borsetă, care conţinea acte de identitate, carduri bancare şi peste 1.000 de lei", spun cei de la IPJ Cluj.


Poliţiştii, cu ajutorul cetăţenilor prezenţi în zonă şi alarmaţi de strigătele victimei, au identificat şi depistat persoana care ar fi comis fapta, stabilind că este vorba de un tânăr de 25 de ani, din comuna Jucu.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Faţă de acesta instanţa aluat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter