Actualitate

Copiii salariaţilor din Primăria Cluj-Napoca vor primi cadouri în valoare de 64.000 de lei

Ca în fiecare an, consilierii locali vor aloca o sumă de bani pentru achiziţionarea de cadouri pentru copiii salariaţilor Primăriei Cluj-Napoca şi pentru copiii salariaţilor serviciilor publice din subordinea Consiliului Local. Astfel, în acest an, peste 600 de copii vor primi dulciuri şi alte produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Propunerea pentru acest an este alocarea sumei de 32.000 de lei de la bugetul local pe anul 2014 pentru achiziţionarea de cadouri pentru copiii salariaţilor Primăriei Cluj-Napoca.

Sindicatul “CIVITAS” al salariaţilor din Administraţia Publică Locală Cluj-Napoca a organizat în fiecare an “Serbarea Pomului de Crăciun” pentru copiii salariaţilor Primăriei. Fondurile necesare pentru organizarea acestui eveniment au fost alocate de către Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca la propunerea primarului.


Suma necesară achiziţionării cadourilor pentru copiii salariaţilor Primăriei este de 64.000 lei care rezultă din 640 (numărul total de copii trecuţi pe liste) x 100 lei (preţul unui pachet).

Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca va aloca suma de 32.000 de lei pentru achiziţionarea de cadouri pentru copiii salariaţilor primăriei, iar sindicatul “CIVITAS” va aloca tot suma de 32.000 de lei pentru cumpărarea cadourilor.


Potrivit proiectului de hotârâre, cadourile vor consta în dulciuri, fructe, citrice, sucuri natural şi alte produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter