Actualitate

O cursă Tarom Cluj-Bucureşti s-a întors pe aeroportul clujean, din cauza unor probleme tehnice

O cursă Tarom Cluj-Napoca - Bucureşti, care a decolat, joi, la ora 19.00, de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj, s-a întors după aproximativ zece minute, din cauza unor probleme tehnice.

Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj, Davis Ciceo, a declarat, joi, pentru Mediafax, că reprezentanţii companiei decid ce se întâmplă în continuare cu acest zbor, dacă problema poate fi remediată sau pasagerii vor fi preluaţi de un alt avion.

"Cursa Tarom spre Bucureşti, care a decolat, joi, la ora 19.00, de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, s-a întors pe aeroportul clujean după zece minute, din cauza unor probleme tehnice. Aterizarea la Cluj s-a făcut cu bine, iar compania este cea care trebuie să decidă acum dacă problemele tehnice pot fi remediate şi avionul poate decola din nou sau se aşteaptă o nouă aeronavă care să preia pasagerii", a spus Ciceo.


Directorul aeroportului clujean a precizat că nu ştie câte persoane se aflau la bordul avionului care a revenit pe pistă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter