Actualitate

Două mașini s-au ciocnit pe Tăietura Turcului. Două persoane au fost rănite!

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc luni, 24 noiembrie, în jurul orei 17:37, la intersecţia străzilor Tăietura Turcului și Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca. Un șofer nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar.

„Un bărbat de 57 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Tăietura Turcului, ar fi pătruns în intersecţia cu strada Eremia Grigorescu, fără a respecta semnificaţia indicatorului,,Oprire” și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus pe strada Eremia Grigorescu, dinspre centru înspre Mănăştur, de către o femeie de 48 ani, din Cluj-Napoca. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei de 30 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani. De asemenea, conducătoarea auto a fost rănită uşor” transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 50.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter