Actualitate

FOTO Şuie Paparude, Chicane şi Rudimental au “aruncat” în aer Sala Polivalentă. Show cu lasere, flăcări şi sute de kg. de confetti

Transylvania Music Event a început vineri seara, în forţă, cu concertele celor de la Şuie Paparude, Rudimental şi Chicane. Mii de clujeni s-au înghesuit să-i vadă pe cei de la Rudimental, aflaţi pentru prima dată în România.

Pe scena de 100 de metri pătraţi amenajată în Sala Polivalentă fanii muzicii electronice au cântat şi au dansat până dimineaţa alături de artiştii preferaţi.

Cel care a dat tonul petrecerii a fost DJ Gabriel Ross, urmat de Golan, Şuie Paparude, Rudimental, Chicane, seara încheindu-se cu Stefanno b2b Julianno.


Fanii au putut urmări spectacolul și pe ecrane LED, pe o instalație de sonorizare de peste 60.000 de wați.

Spectacolul de pe scenă a fost completat de showuri cu lasere și flăcări, iar organizatorii au pregătit și sute de kilograme de confetti care au fost lansate în momentele-cheie ale concertelor.


Înainte de a urca pe scenă, cei de la Rudimental au spus că sunt foarte bucuroşi şi miraţi de numărul mare de oameni care vin la ei la concerte.

“De doi ani suntem în turneu, din Australia în America după care în Europa. Este dificil să stai departe aşa mult de casă, dar suntem tineri şi ne place ce facem. Suntem foarte norocoşi că primul nostru album a fost aşa de bine primit de public. Cel de-al doilea album va ieşi pe piaţă anul viitor în luna aprilie. Sunt foarte încăpăţânaţi când vine vorba să alegem vocea pentru piese. Este prima dată când suntem aici în România, la Cluj, ne bucurăm foarte mult. Suntem daţi peste cap de numărul mare de oameni care vin la noi la concerte. Vrem să împrăştiem mesajul nostru în toată lumea. Când vii la un concert de-al nostru, dacă vii singur, vei pleca cu prieteni. Cea mai bună metodă de a te comporta la concertele noastre este să te exteriorizezi”, au transmis Rudimental înainte de a urca pe scenă.


Transylvania Music Event continuă şi sâmbătă când pe scena de la Sala Polivalentă vor urca SNAP!, Loona, Ice MC și Nana.

Ultimele Stiri
abonare newsletter