Actualitate

Turdenii, așteptați să doneze alimente pentru familiile nevoiașe

Persoanele care doresc să se alăture campaniei de strângere de alimente pot face donaţii în containerele "Băncii de Alimente", amplasate în hipermarket-uri, la sediul filialei Societății Naționale de Cruce Roșie Cluj şi în urnele organizaţiei.

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România filiala Cluj desfăşoară în perioada 21 noiembrie-13 decembrie două campanii de acest tip la Cluj Napoca și Turda.

În orașul nostru campania se desfășoară în incinta supermark Profi, în activitate se vor implica 35 de voluntari ai Filialei Cluj dintre care 15 voluntari ai Subfilialei Turda.


Alimentele colectate în cadrul campaniei Banca de alimente vor fi distribuite persoanelor defavorizate în perioada 8-18 decembrie pe raza Municipiului Turda şi a altor localităţi din judeţul Cluj.

„Vă aşteptăm alături de Crucea Roşie Română filiala Cluj pentru a aduce , împreună, un zâmbet pe feţele celor care au uitat să râdă” transmite Simona Bratu, Crucea Roşie Română filiala Cluj.


Tot cu această ocazie în incinta Centrului Comercial Polus Center Cluj, se va desfășura campania de promovare a Bazei Naţionale de pregătire a voluntarilor pentru prim ajutor și intervenţie în situaţii de urgenţă a Crucii Roşii Române Filiala Cluj- realizată la Valea Ierii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter