Actualitate

100 de mașini au fost oprite în trafic de polițiștii rutieri clujeni. Au fost aplicate peste 50 de amenzi în valoare de 8.000 de lei

Poliţiştii clujeni au aplicat miercuri, 19 noiembrie, peste 50 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 8.000 lei în urma unor controale în trafic pe raza localităţilor Baciu, Dej şi Câmpia Turzii.

Poliţiştii rutieri, cu sprijinul specialiştilor din cadrul R.A.R. Cluj, au acţionat pentru reducerea riscului rutier şi pentru depistarea conducătorilor auto care circulă cu autovehicule cu defecţiuni. Totodată, s-a vizat combaterea indisciplinei pietonilor în trafic, precum şi acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi in traversarea regulamentară a drumului public.

În cadrul acţiunii, s-au oprit în trafic, pentru verificări, circa 100 de vehicule. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat peste 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 8.000 lei.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile de informare, prevenire şi sancţionare a abaterilor rutiere pentru a-i determina pe toţi participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil.

Ultimele Stiri
abonare newsletter