Actualitate

Oferte de până la 70% de Black Friday „All Inclusive”, la Iulius Mall Cluj

În acest an, Iulius Mall Cluj sărbătoreşte Black Friday pe 21 noiembrie 2014 şi îţi propune un pachet „All Inclusive” de distracţie.

Invitaţi speciali la cumpărături sunt Connect-R şi Holograf, iar brandurile tale preferate au pregătit promoţii de până la 70%. Agenda surprizelor este bogată, aşa că accesorizează-te cu bună dispoziţie şi vino la petrecerea dedicată pasionaţilor de shopping!

 Eşti pregătit de cumpărături? Vineri, 21 noiembrie 2014, pentru prima dată, Iulius Mall Cluj te aşteaptă să te bucuri de un alt fel de Black Friday. Ştim cât de nerăbdător eşti, aşa că îţi spunem că magazinele sunt hotărâte să te întâmpine cu promoţii ispititoare, pentru ca tu să îţi alegi piese vestimentare demne de coperţile marilor reviste fashion.


De până la 70% este oferta Adam's by Secuiana, Giorgal şi Motor, iar de până la 60% este cea de la Camaϊeu şi Mustang. Preţuri înjumătăţite vei găsi la Damat Tween, Bigotti, Guara, Lee Cooper, Kenvelo şi Salon Maria, Bershka îţi propune discounturi de până la 40%, în timp ce Motivi, London Tailors, Guess by Marciano şi Escudo au oferte de până la 30%. Cumpărături mai avantajoase cu până la 20% poţi face la H&M, Tommy Hilfiger, Steilmann, Seroussi, Smuggler, Terranova, Mizar, Mathilde şi Goldenpoint. Promoţii de nerefuzat vei găsi şi la Zara, Orsay, Bossini, Visions, Mondex şi Laceworld. Dacă stilul tău este sport, atunci vei putea alege articole la jumătate de preţ de la Calcio Sport, cu până la 40% discount de la „U” Cluj şi cu până la 25% de la Nike, Kix şi U-Man.

Încălţămintea şi genţile la modă sunt un „must-have” al acestui sezon. Samsonite a tăiat până la 70% din preţuri, Carpisa le-a înjumătăţit, iar la Bata, Amely şi Lytos sunt cu până la 30% mai mici. Oferte la fel de atrăgătoare vei găsi şi la Otter şi Il Passo.


Black Friday vor sărbători şi prichindeii. Noriel afişează promoţii de până la 70%, Kiddy Store de până la 30%, iar Dinoland şi Coccodrillo de până la 20%.

Ştim cât de mult iubeşti cosmeticele. Pe 21 noiembrie ai ocazia să cumperi make-up şi parfumuri cu preţuri mai avantajoase cu până la 70% de la Marionnaud şi cu până la 50% de la Profi Hair Shop. Yves Rocher va avea discounturi de până la 30%, Ruby Rose de până la 25%, Sabon şi Cupio de până la 20%. Promoţii pentru frumuseţea ta au pregătit şi MAC, Sephora, Farmasi Cosmetics şi Professional Shop.


Bijuterii şi accesorii glamour, cu până la 70% discount, te vor aştepta la Splend'or şi Millefiori, iar Swarovski îţi va oferi strălucire cu oferte de până la 50%. Articolele Accessorize şi Papionette au discount de până la 30%, cele de la Sabrini de până la 20%, iar cele de la Sabion de până la 10%.

Dacă vrei să îţi pregăteşti locuinţa pentru sărbători, este bine să ştii că Valentini Bianco şi Top Shop au promoţii de până la 60%, Lumea Somnului de până la 50%, Lovely by M de până la 40%, Aramis Feeling de până la 30%, iar Bam Boo şi Romanian Handcraft de până la 20%.


Cărţile bune sunt o altă preferinţă de-a ta, aşa că te invităm la Nemira, unde vei găsi volume cu preţuri la jumătate. Pasiunea ta pentru gadgeturi îşi va găsi destinaţia la Quickmobile, unde sunt promoţii de până la 70%, şi la Evolio, care propune discounturi de până la 40%. Oferte trăsnet vei găsi şi la Flanco.

Pentru pauza dintre sesiunile de shopping eşti invitat la restaurantele şi cafenelele din Iulius Mall Cluj, care s-au pregătit pentru Black Friday cu meniuri şi preparate pe gustul tău, promoţionale. Discounturi demne de o petrecere dedicată cumpărăturilor sunt şi pentru servicii, de până la 50%.


Alături de tine şi gaşca ta, invitaţi speciali la petrecerea reducerilor sunt Connect-R şi Holograf, care vin însoţiţi de cele mai în vogă melodii. Gazdă va fi carismaticul prezentator Mihai Morar, iar în deschiderea serii vei asculta melodiile Arpi & Zip Band, The Beatalls (tribute band) şi Maria Alexievici & The Groovebert Band.

Iulius Mall Cluj îţi va oferi şi sugestii pentru a fi în tendinţe, într-un show fashion. Vei afla care sunt ultimele trenduri din prezentarea „Dresscode”, oferită de D'S Damat, Gaastra, Giorgal, London Tailors, Otter, Salon Maria, Steilmann şi Tommy Hilfiger. Care sunt noutăţile în moda urbană îţi vor arăta tinerii designeri Oana Lupaş, Teodora Vişinescu, Astrid Ţîrlea, Iuliana Pâslaru, Andreea Andras şi Constantin Băbeanu & Renata Rakossy, în defilarea „Best of Black”. Modelele vor păşi pe catwalk pe ritmurile DJ Set Live Blanilla.

Spectacolul de Black Friday va fi animat de o spectaculoasă proiecţie luminoasă reactivă „Visual Skin”. Pe notele de „jazz improvisation” susţinute de Edi Gavril şi Soso Frişan, vei admira un inedit videomapping 3D live. În plus, Iulius Mall Cluj te răsplăteşte cu premii cool, demne de un VIP. Pe 21 noiembrie vom acorda trei iPhone 6 celor mai norocoşi clienţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter