Actualitate

Trei urmăriți naționali, prinși de polițiștii clujeni într-o singură zi

Poliţiştii clujeni au reținut joi, 13 noiembrie, trei persoane date în urmărire naţională pentru a executa pedepse cu închisoarea. Cei trei infractori au fost depistați pe raza orașului Cluj-Napoca.

Astfel, în jurul orei 09:30, poliţiştii au depistat pe strada Cantonului, din municipiul Cluj-Napoca, o femeie, de 69 de ani, dată în urmărire naţională. Pe numele acesteia, Judecatoria Cluj-Napoca a emis mandat de executare a pedepsei de 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „efectuare de operaţiuni cu materiale pirotehnice fără drept”. Femeia a fost dusă la Penitenciarul Gherla- Secţia Exterioară Cluj.

De asemenea, alţi doi bărbaţi, de 35 de ani, respectiv de 28 de ani, din Cluj-Napoca, urmăriţi naţional, au fost identificaţi de poliţişti.


Pe numele bărbatului de 35 de ani, Judecătoria Cluj-Napoca a emis mandat de executare a 1 an şi 6 luni de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Bărbatul de 28 de ani, extrădat din Germania şi urmărit atât naţional, cât şi intenaţional, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter