Actualitate

Taximetrist hoţ. A „uitat” să-i înapoieze laptopul clientului

Poliţiştii clujeni au depistat conducătorul unui taximetru, bănuit că ar fi sustras laptopul unui client, şi au recuperat prejudiciul de circa 2.000 lei.

Poliţia a fost sesizată de un tânăr luni, 10 noiembrie, cu privire la faptul că i s-ar fi sustras laptop-ul, în timp ce se afla pe strada Moţilor.

Din cercetări a reieşit faptul că, în jurul orei 21:00, conducătorul unui taximetru ar fi profitat de neatenţia clientului şi a plecat cu autoturismul, însuşindu-şi, pe nedrept, o geantă care conţinea un laptop.


La coborâre, victima şi-ar fi lăsat laptopul pe bancheta din faţă, fiind preocupată să-şi ridice bagajele aflate în portbagajul vehiculului.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat conducătorul taximetrului, stabilind că este un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca.


„Prejudiciul cauzat părţii vătămate, în valoare de aproximativ 2.000 lei, a fost recuperat în totalitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de codul penal”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter