Actualitate

Un bărbat beat și fără carnet a furat o mașină din Gilău. Hoțul a fost prins de polițiștii clujeni

Poliţiştii clujeni au depistat duminică după-amiază, 2 noiembrie 2014, într-o benzinărie din Florești, un bărbat suspect de furtul unei mașini.

Furtul a fost reclamat de proprietara autoturismului, o femeie de 63 de ani din Cluj-Napoca. Ea a declarat polițiștiilor că mașina i-a fost furată în timp ce se afla localitatea Gilău.

Bărbatul a fost prins de polițiștii clujeni în timp ce încerca să alimenteze mașina furată într-o o staţie peco de pe raza comunei Floreşti. În urma verificărilor s-a dovedit că hoțul, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Maramureş, se afla sub influența alcoolului și nu deținea carnet de conducere.


„La data de 2 noiembrie, în jurul orei ora 15:30, poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj - Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat un autoturism dat în urmărire ca fiind sustras. În urma investigaţiilor efectuate, poliţişti au depistat vehiculul într-o staţie peco de pe raza comunei Floreşti. Acesta era condus de un bărbat de 31 de ani, din judeţul Maramureş, aflat sub influenţa alcoolului. Bărbatul avea o concentraţie de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere” informează IPJ Cluj.

În cauză, s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

abonare newsletter