Actualitate

Reținuți pentru tâlhărie. Metodă GOLĂNEASCĂ folosită de trei tineri din Gilău când au mers la furat

Trei tineri au fost reţinuţi 24 de ore de către poliţişti pentru tâlhărie calificată. Aceştia sunt bănuiţi că şi-ar fi însuşit o geantă, după ce ar ameninţat şi ar fi imobilizat o femeie.

O femeie de 40 de ani din comuna Gilău, a sesizat Poliţia joi, 30 octombrie, în jurul orei 21:00, reclamând că ar fi fost victima unei tâlhării.

Femeia ar fi fost imobilizată de către trei persoane necunoscute, în timp ce se deplasa pe strada Republicii, din comuna Gilău. Cei trei, ar fi prins victima de haină, ar fi ameninţat-o cu pumnul, i-ar fi smuls geanta pe care o purta pe umăr şi ar fi părăsit locul faptei în fugă.Persoana vătămată reclamă un prejudiciu de aproximativ 100 lei.


În urma investigaţiilor, poliţiştii au depistat persoanele bănuite de comiterea faptei. S-a stabilit că ar fi vorba de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, din comuna Gilău.

„Cei trei tineri au fost reţinuţi joi, 31 octombrie, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal. Totodată, faţă de aceştia s-a luat măsura controlului judiciar”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

abonare newsletter