Actualitate

Truică a convocat disperat „celula de criză" ca să muşamalizeze acuzaţiile din „afacerea Microsoft"!

Paparazzii CANCAN.RO au obtinut imagini-bomba de la o intalnire care s-ar fi vrut secreta si pe care au avut-o personajele-cheie din cazul Microsoft. Totul a avut loc la doar trei ore de la arestarea lui Dorin Cocos.

sursa foto: cancan.ro sursa foto: cancan.ro

Fitilul aprins de Directia Nationala Anticoruptie in Dosarul Licentelor Microsoft a dus, in noaptea de marti spre miercuri, la o noua explozie in lumea politica. Curtea Suprema a dispus retinerea pentru 30 de zile a mai multor personaje importante implicate in acest dosar, unul care ancheteaza fapte de coruptie care au avut loc inca din anul 2004.

Vestea arestarii celor patru nume grele a starnit furtuna printre persoanele anchetate in mega-afacerea Microsoft. Imediat s-a dat "alarma", iar Remus Truica (considerat unul dintre protagonistii acestui dosar) i-a convocat de urgenta la o discutie secreta pe o parte dintre afaceristii si politicienii care au legatura cu itele dosarului, informează cancan.ro.


Astfel, Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu sau un "om de casa" al lui Dorin Cocos au stabilit sa se vada in jurul pranzului intr-un loc de taina, probabil ca sa puna la punct strategia... anti-DNA!

Intrunirea a avut loc pe strada Atena, intr-o cladire in care se afla biroul lui Remus Truica (fostul sef de cabinet al premierului Adrian Nastase). Paparazzii nostri au filmat momentele in care mai multe persoane-cheie din acest caz si-au facut aparitia la adresa unde fusesera convocate.


Incepand cu exact 12.59, rand pe rand, fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul Eugen Bejinariu, Gheorghe Stelian (zis Stelu "sageata" lui Dorin Cocos) si miliardarul Dorin Mateiu (patronul unei fabrici de mezeluri) s-au prezentat in "barlogul" lui Remus Truica.

Primul sosit a fost Dinu Pescariu, cel care a ajuns cu un minut inainte de ora 13.00. Dupa un sfert de ora, acesta a iesit din vila pentru a-l intampina pe Bejinariu, semn ca cei doi au vrut sa schimbe cateva cuvinte intre patru ochi, inainte de a incepe "sedinta de criza".


Intalnirea de gradul 0 a vechilor colaboratori a durat o ora si un sfert, iar la 14.15, acestia au parasit locatia, pe fata lor putandu-se citi ingrijorarea. Ca si cum lucrurile n-ar fi fost perfect conturate, "sedinta de urgenta" s-a prelungit pentru cateva minune si in mijlocul strazii, iar in drum spre masini, Dinu Pescariu i-a soptit ceva la ureche lui Gheorghe Stelian.

Ca la un semn, la cateva minute dupa ce oamenii de afaceri au parasit locatia, la birou a sosit si... "gazda", Remus Truica. Acesta a coborat din masina si a aparut destul de agitat. Pana sa treaca pragul vilei, finul lui Eugen Bejinariu s-a uitat atent in jur, iar apoi a disparut in spatele usii inchise.

Ultimele Stiri
abonare newsletter