Actualitate

O poveste de succes despre lupta cu maladia Scherman la UBB

Biroul pentru Studenţi cu Dizabilităţi (BSD), din cadrul UBB, organizează miercuri, 29 octombrie 2014, ora 17:00, evenimentul de tip Bibliotecă vie în care veţi putea cunoaşte povestea de succes a Melindei Szirmai, diagnosticată cu maladia Scherman.

Întâlnirea, va avea loc la sediul BSD, situat în Căminul III, din cadrul Complexului Studențesc Hașdeu, (parter, intrare spate) iar titlul discuţiei este „Coexistând cu o dizabilitate” iar la ea sunt aşteptaţi să participe studenți cu și fără dizabilități ai UBB, alumni UBB, voluntari ai BSD și alte persoane interesate.

“Dizabilitatea mea este invizibilă, respectiv un implant la coloana vertebrală din 24 de șuruburi si două tije metalice care îmi susțin coloana vertebrală și rămân pe viață acolo. Pentru mine este un stil de viață. Am dat la Psihopedagogie specială si din acest motiv, respectiv mi-am promis ca dacă eu trec cu bine peste probleme, la rândul meu să îi ajut pe ceilalți. La facultate, mi-am dat tot interesul, deși cursurile lungi în băncile inconfortabile nu au fost întotdeauna ușoare. Am terminat ca șefă de promoție la licență și masterat" declară Szirmai Melinda, profesor psihopedagog și Alumni UBB.

Etichete: ubb cluj
abonare newsletter