Actualitate

Tetarom la Exporeal Munchen, 6-8 octombrie 2014

Munchen-ul nu este cunoscut doar pentru al său Oktoberfest ci și pentru celebrul Târg Exporeal. Pentru cine nu știe, Exporeal Munchen este cel mai mare târg internațional de Real Estate și Investiții.

Este un important eveniment de networking pentru proiecte interdisciplinare și internaționale, investiții si finanțare, care oferă o  platforma de rețele internaționale pentru piețele din Europa, prin Rusia, Orientul Mijlociu si SUA.

Expo Real s-a desfășurat la Munchen între 6 si 8 octombrie.


TETAROM a primit invitația de fi parte din standul României și în anii trecuți. Însă costurile destul de mari ne-au împiedicat să dăm un răspuns afirmativ până acum. Ne-am alăturat standului României printr-o conjunctură fericită: unul din clienții noștri importanți a suportat costurile participării noastre la Exporeal în cadrul standului. Prin urmare ne-am alăturat celorlalți colegi de la București, Oradea, Ploiești și Cluj și împreună am fost ROMÂNIA!

Aceasta a fost cea de-a doua noastră participare la Exporeal. Anul trecut am câștigat experiență în ceea ce privește participarea la un asemenea târg, experiență ce ne-a fost de ajutor anul acesta, când deja știam ce înseamnă Exporeal Munchen și am știut cum să ne prezentăm.


,,Avantajele,, anul acesta,  au fost cu siguranță mărimea standului, o mai bună vizibilitate, un lobby puternic printre participanți. vizitatori mai mulți, contacte mai multe, conferință bine organizată și cu public mare.

Ne-am convins pentru a două oară, că acest târg s-a ridicat și în anul acesta, la nivelul așteptărilor participanților. Mai ales din cauza prezenței a numeroși investitori străini, EXPO REAL a devenit  și mai atractiv comparativ cu anul trecut. S-a confirmat din nou că cel mai important punct de întâlnire pentru investitori ,,vechi,,  și "noi" deopotrivă.


Am prezentat în cadrul târgului proiectele noastre cunoscute: Tetarom III și Tetapolis. Am avut materiale frumoase și am fost o prezență binevenită acolo. Ne-am prezentat bine, profesionist. Am purtat discuții cu peste 100 de vizitatori din diverse țări, interesați să investească în România. Domeniile au fost vaste de la consultanță, la real estate, construcții, industrie, servicii, etc.

Conferința Standului României, de asemenea, a fost una extrem de bine organizată, cu speakeri excelenți și în cadrul căreia s-au pus întrebări și s-au oferit răspunsuri, ceea ce denotă interesul vizitatorilor pentru oferta Tetarom.


Participarea la un astfel de târg este cu siguranță importantă însă perioada imediat următoare este extrem de importantă. Acel follow up, prin care consolidezi legăturile create la Exporeal.

Odată ajunși acasă, continuăm să le scriem tuturor celor care au manifestat interes pentru oferta noastră și cineva/câțiva ar putea face un pas înainte spre noi. Unii dintre aceștia au manifestat intenții ferme de a investi în România, dar mai ales în Cluj. Pe aceștia i-am contactat primii.


Din totalul de 36900 de participanți (2013: 36.000 de), 18600 au fost vizitatori (2013: 18,600) și 18300 au fost reprezentanți ai firmelor expozante (2013: 17.400). Primele zece țări de origine pentru vizitatori au fost, după Germania (în această ordine): Marea Britanie, Olanda, Austria, Elveția, Franța, Polonia, Cehia, SUA, Federația Rusă și Luxemburg.

Următorul EXPO REAL va avea loc anul viitor în perioada 5 – 7 octombrie. Dacă vom participa, vom fi cu siguranță și mai bine pregătiți, căci vom încerca să planificăm acest eveniment încă de anul acesta, cu tot ceea ce presupune el: (contacte stabilite dinainte, bugetare adecvată, materiale de prezentare,  lobby către autoritățile locale să susțină un astfel de proiect și financiar și logistic, etc). Orice investiție atrasă, orice contract încheiat, este până la urmă în beneficiul tuturor, începând cu România, autorități locale, și terminând cu Tetarom SA.

Etichete: munchen tetarom
Ultimele Stiri
abonare newsletter