Actualitate

Transportatorii de lemne, amendați cu peste 10.000 de lei într-o singură zi

Poliţiştii clujeni au aplicat joi, 23 octombrie, amenzi în valoare totală de 10.000 de lei în urma unor controale în trafic, la transportatorii de lemne.

Asfel, în jurul orei 06:45, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat pe strada Tudor Vladimirescu, din comuna Floreşti, un bărbat care transporta material lemnos, fără îndeplinirea condiţiilor legale.

„Bărbatul de 38 de ani din Gilău, transporta cu o autoutilitară circa 1,5 m.c. cherestea răşinoase şi 100 metri liniari răşinoase, fără să deţină documente de provenienţă şi transport. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 4.000 de lei. Materialul lemnos, în valoare de aproximativ 1.100 de lei, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Someşul Rece”  inforemază IPJ Cluj.


De asemenea, la ora 17:30, poliţişti, din cadrul Posturilor de  de Poliţie Comunală Iara şi Băişoara, au depistat, pe DC 102 Iara-Cacova Ierii, doi bărbaţi care transportau material lemnos, fără documente de provenienţă.

„Cei doi, de 24, respectiv de 30 de ani, din comuna Iara, transportau circa 2 m.c. de material lemnos, cu două atelaje cu tracţiune animală, fără a avea aviz de însoţire primar. Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu o amendă totală de 6.000 lei. Material lemnos, în valoare de 250 lei, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie reprezentanţilor Ocolului Silvic Iara” mai transmit polițiștii clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter