Actualitate

Ciocnire în lanț pe Calea Turzii. O persoană a fost rănită - GALERIE FOTO

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a trei mașini a avut loc în această dimineață, în jurul orei 9.40, pe calea Turzii.

Un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Calea Turzii, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în autoutilitara aflată în faţa sa.


Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei pasagere din autoturism. Femeia în vârstă de 80 de ani, din Cluj-Napoca,  a fost transportată la U.P.U.1 Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 15.000 de lei.


„Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.” a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Carmen Jucan.

Poliţiştii au constatat faptul că victima nu purta centura de siguranţă. Portul centurii de siguranţă nu este doar o obligaţie legală ci şi o modalitate eficientă de a evita rănirea gravă în caz de accident.


Nefolosirea centurii de siguranţă şi/sau a altor dispozitive de retenţie omologate de către conducătorii auto şi pasagerii din autovehicule, creşte riscul vătămării a acestora în accidente rutiere şi agravează leziunile suferite în urma coliziunilor.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter