Actualitate

Accident spectaculos în Florești! Au fost implicate cinci mașini

Un accident rutier s-a produs vineri, 17 octombrie, la ora 19:40, pe raza comunei Floreşti, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a cinci autovehicule.

Un bărbat de 45 de ani, din Floreşti, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza comunei Floreşti, dinspre Cluj-Napoca înspre Gilău, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa.

În urma coliziunii,  autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat în autovehiculul din faţa sa, producându-se astfel o coliziune în lanţ, fiind avariate încă două autovehicule care circulau pe aceeaşi direcţie şi care precedau cele 3 autoturisme.


Accidentul s-a soldat cu  rănirea uşoară a unei minore de două luni, pasageră într-unul din autoturisme. Aceasta  a fost transportată la UPU Pediatrie Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale. Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 10.000 de lei.

„Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter