Actualitate

Bătrân de 80 de ani, găsit decedat într-un apartament din Gheorgheni

Pompierii clujeni au intervenit luni după amiază într-un apartament din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca de unde au scos trupul neînsufleţit al unui bătrân de 80 de ani. Vecinii au sunat la 112 după ce nu l-au mai văzut pe bătrân de ore bune.

Din cauză că nu mai răspundea la uşă şi nici la telefon vecinii bătrânului au solicitat ajutorul pompierilor. Cu ajutorul unei scări, aceştia au intrat pe geam în apartamentul bătrânului şi l-au găsit decedat.

“Un bărbat de 80 de ani a fost găsit decedat într-un apartament de pe strada Constantin Brâncuşi. În urma examinării sumare a corpului nu au fost identificate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care a survenit decesul“, au transmits reprezentanţii IPJ Cluj.


Vecinii spun despre bătrân că era o persoană foarte activă şi în fiecare zi mergea la piaţă, ieşea în faţa blocului, de aceea li s-a părut ciudat că în această dimineaţă el nu şi-a mai făcut apariţia.

Potrivit unor surse, decesul bătrânului a survenit de câteva ore.

Ultimele Stiri
abonare newsletter