Actualitate

Acuzaţii grave într-un sat din judeţul Cluj: “Poliţistul m-a bătut şi m-a electrocutat”

Şeful postului de Poliţie din localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj, este cercetat penal de procurori pentru purtare abuzivă, după ce a fost reclamat de un bărbat care susţine că l-ar fi bătut şi electrocutat. Primarul din Sâncraiu sare în apărarea poliţistului şi spune că nu are ce să-i reproşeze poliţistului.

sursa foto zi-de-zi.ro sursa foto zi-de-zi.ro

Poliţiştii au trimis luni 13 octombrie Parchetului Tribunalului Cluj o plângere penală formulată de un localnic din comuna Sâncraiu în care îl acuză pe şeful de post din aceeaşi comună că l-ar fi bătut şi electrocutat.

Conform unor surse judiciare, plângerea a fost făcută de un bărbat din comuna Sâncraiu, care săptămâna trecută a reclamat că a fost bătut şi electrocutat de un agent şef principal, şeful postului de Poliţie din comună. Bărbatul a fost internat câteva zile la Spitalul Orăşenesc din Huedin, ulterior fiind externat. Reclamantul ar fi fost cercetat, anterior, pentru furt.


Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Cluj, Theodor Pavelescu, a declarat, la rândul său, că plângerea penală a fost înregistrată, iar dosarul este instrumentat de un procuror al instituţiei. "S-a înregistrat, luni, plângerea penală în cazul de la Sâncraiu, un poliţist fiind cercetat pentru purtare abuzivă. Dosarul este intrumentat de un procuror şi este în lucru astfel încât nu pot oferi mai multe detalii", a spus Pavelescu.

Primarul comunei Sâncraiu, Póka Andrei-Gheorghe, afirmă că şeful de post acuzat este un „om care îşi face treaba“, „îi place legea şi ordinea“. „Nu avem ce să-i reproşăm“, adaugă primarul. Acesta mai zice că atât şeful de post, cât şi cel care îl acuză nu sunt originari din Sâncraiu, ci dintr-o comună vecină.

Ultimele Stiri
abonare newsletter