Actualitate

Tânăr din Cluj, arestat pentru furt şi conducere fără permis

Un tânăr de 20 de ani din Cluj -Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile joi, 2 octombrie, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pentru furt calificat şi infracţinuea de conducere a unei maşini fără permis.

Tânărul a fost depistat de poliţişti rutieri din Cluj-Napoca, la data de 26 septembrie, în timp ce conducea un autoturism pe str. Calea Mănăstur fără a poseda permis de conducere.

De asemenea acelaşi tânăr, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns, în  noaptea de 1 octombrie,  în sediul unei societăţi comerciale din municipiul Cluj–Napoca de unde ar fi sustras 5 drujbe, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei.


În urma cercetărilor făcute de poliţiştii clujeni, în data de 2 octombire, “prin ordonanţa procurorului s-a dispus extinderea urmăririi penale şi continuarea acesteia faţă de tânărul de 20 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.În aceeaşi zi, acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Cluj–Napoca, iar instanţa a dispus faţă de aceta luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile” informează IPJ Cluj.

Cercetările vor fi continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet.

Ultimele Stiri
abonare newsletter