Actualitate

Un avion cu 150 de oameni la bord, ce a decolat din Cluj, a luat FOC pe aeroportul din Dortmund

Pasagerii unui avion ce aparţine companiei Wizz Air, care a decolat vineri de pe Aeroportul Internaţional Cluj, au trăit momente de groază după ce avionul a luat foc pe aeroportul din Dortmund.

Aeronava ce a decolat din Cluj a ajuns în Germania vineri, la ora 13:30, dar, la aterizare, s-au petrecut clipe îngrozitoare. Pneurile trenului de aterizare au luat foc, iar cei 150 de oameni aflaţi la bord s-au speriat îngrozitor. Autospecialele pompierilor au intervenit de urgenţă. Pericolul a fost îndepărat, iar pasagerii şi membrii echipajului au scăpat teferi şi nevătămaţi.

Avionul a intrat pe mâna unor tehnicieni, care verifică din ce cauze s-a produs incendiul de la baza aparatului de zbor scrie realitatea.net.


Sebastian Scheske, purtătorul de cuvânt al aeroportului, a afirmat că restul zborurilor efectuate acolo nu au fost afectate.

Oficialii WizzAir au reacţionat în urma incindentului de la Dortmund.


"Zborul Wizz Air de astăzi, 26 septembrie, W6 3361 Cluj Napoca – Dortmund a fost întâmpinat de bridaga de pompieri a aeroportului după o aterizare în condiţii normale şi după ce aeronava a rulat pe pistă până la poarta de debarcare, în momentul în care echipajul a detectat o posibilă supraîncălzire a sistemului hidraulic de lângă roţi. După această măsură preventivă, aeronava a fost inspectată de ingineri şi a primit aprobarea pentru zbor. Zborul de întoarcere, Dortmund – Cluj a decolat la 15:50 ora Germaniei. Wizz Air îşi cere scuze pasagerilor afectaţi dar prioritatea noastră rămâne siguranţa", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter