Actualitate

Accident grav pe strada George Coşbuc! Un pieton a fost accidentat

Un accident de circulaţie a avut loc luni, 22 septembrie, în jurul orei 12:00, când un pieton a încercat să treacă strada printr-un loc nemarcat şi fără să se asigure.

O tânără de 20 de ani, din Cluj-Napoca,  în timp ce conducea un autovehicul pe strada George Coşbuc, dinspre strada Plopilor, înspre Calea Mănăştur, a surprins şi accidentat un pieton.

Barbatul de 31 de ani, din Cluj-Napoca, în calitate de pieton, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nemarcat ca şi trecere de pietoni, şi fără să se asigure. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a acestuia.


"Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţia vă recomandă:


- deplasaţi-vă numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, doar pe partea stângă a drumului public şi cât mai aproape de marginea carosabilului!

- traversaţi strada numai prin locurile marcate şi semnalizate cu indicatoare! În intersecţiile fără marcaj pietonal, traversaţi pe la colţul străzii, doar după o temeinică asigurare!


- acolo unde sunt instalate semafoare, traversaţi numai la culoarea verde a acestora!

- evitaţi să traversaţi strada în fugă!


- aşteptaţi mijloacele de transport în comun pe trotuare sau refugiile special amenajate şi nu pe partea carosabilă!

Ultimele Stiri
abonare newsletter