Actualitate

Mobilier de 130.000 lei pentru Sala Polivalentă

Lucrările la Sala Polivalentă au fost încheiate, urmând ca în perioada următoare să fie realizată recepţia. Până la deschiderea oficială, sala mai trebuie dotată cu mobilier pentru unele spaţii.

Primăria Cluj-Napoca a lansat un anunţ de achiziţii publice pentru mobilier necesar pentru Sala Polivalentă. În tribune, până la ora actuală au fost montate deja scaunele, însă mai este nevoie de alt tip de mobilier atât pentru spaţiul care va găzdui competiţiile sportive cât şi pentru restul sălilor. “În vederea realizării mobilierului pentru spaţiile care vor fi utilizate în timpul competiţiilor sportive ce se vor desfăşura la obiectivul « Sala multifuncţională de sport, Aleea Stadion f.n. », inclusiv spaţiile pentru public, dar şi spaţiile destinate administraţiei, se impune integrarea lui în arhitectura sălii”, este precizat în caietul de sarcini. În document se mai arată că pe parcursul montării mobilierului se vor lua măsuri de protejare a finisajelor existente astfel ca după montarea acestuia finisajele să nu fie afectate.

Mobilierul va fi cumpărat pentru sala de conferinţe, hol, administraţie, sala pentru presă, sala mare şi sala mică pentru conferinţe de la etajele I şi II, barul VIP. Urmează să fie achiziţionate scaune, mese, mobilier recepţie, birouri de diverse tipuri etc.


Valoarea investiţiei este estimată la 132.051 lei, iar data până la care firmele interesate au putut să depună ofertele a fost 22 septembrie. Potrivit caietului de sarcini, mobilierul va fi livrat în 20 de zile de la primirea comenzii. Termenul de garanţie este 12 luni şi postgaranţia este de 10 ani.

Primarul Emil Boc a declarat recent că Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este cea mai mare și cea mai performantă sală de acest gen din România, la ora actuală. După omologare, sala din Cluj va putea găzdui competiții sportive naționale și internaționale. Valoarea investiției este de aproximativ 88 milioane lei, cu TVA. Capacitatea sălii este de 7.300 de locuri, dar la concerte vor putea asista 10.000 oameni datorită tribunei retractabile dinspre strada Uzinei. În Sala Polivalentă, se pot organiza competiţii sportive de orice fel, de la box, fotbal de sală, gimnastică, karate, scrimă, badminton, tenis de masă, până la judo. Odată cu inaugurarea sălii, va fi dat în funcțiune și un parking cu o capacitate de 400 de locuri.


Lucrările au fost realizate de firma CON-A din Sibiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter