Actualitate

ACCIDENT grav în Bulgaria: Firma de transport, autocarul şi şoferii, fără probleme la avize şi atestate

Poliţia Română a efectuat primele verificări în ţară privind firma transportatoare, şoferii şi autocarul din accidentul produs în Bulgaria, nefiind evidenţiate probleme din punct de vedere al avizelor şi atestatelor prevăzute de legislaţia română în materie, informează Ministerul Afacerilor Interne.

Autocarul răsturnat în Bulgaria avea doi şoferi, care, date fiind distanţele lungi de parcurs, conduceau cu schimbul, relatează Mediafax.

Vehiculul aparţine firmei Camira Eurotrans, ce are ca obiect de activitate transportul terestru de călători.


Potrivit MAI, din primele informaţii furnizate de autorităţile bulgare, autocarul nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat.

Autocarul era condus de un român în vârstă de 44 de ani, care nu consumase alcool, după cum au comunicat tot autorităţile bulgare. El urma să fie testat şi privind consumul de alte substanţe interzise.


MAI a informat că vicepremierul Gabriel Oprea a dispus formarea unui grup interministerial alcătuit din reprezentanţi ai Ministerul Afacerilor Interne şi ai Ministerului Afacerilor Externe, care să gestioneze această situaţie.

Etichete: avize bulgaria
Ultimele Stiri
abonare newsletter