Actualitate

Cum scapă angajații Spitalului de Copii de seringile uzate: le aruncă în curtea vecinului

Un clujean a găsit în curtea pe care o are lângă Spitalul de Pediatrie II o cantitate semnificativă de deşeuri medicale.

Un bărbat care locuiește în vecinătatea Spitalului de Copii Cluj-Napoca, secția Pediatrie II de pe strada Crișan este revoltat de faptul că angajații spitalului aruncă în curtea sa, materiale sanitare uzate, precum seringi și fiole. El spune că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. “Spitalul de Pediatrie II aruncă în continuare seringi, fiole, scutece şi alte resturi în grădina proprietăţii mele adiacentă spitalului”, spune clujeanul pe un site de reclamaţii şi sesizări.

Anul trecut, lucrurile erau la fel, a făcut o reclamaţie, dar situaţia nu s-a îmbunătăţit. “Inspectorul trimis de dumneavoastră a constatat situaţia în luna octombrie 2013 şi a atenţionat conducerea spitalului. Evident nu s-au luat măsuri, iar acum la întoarcerea mea am constatat o cantitate semnificativă de deşeuri medicale aruncate în grădină, punând astfel în pericol sănătatea vecinilor”, mai spune clujeanul.


Clujeanul care a trimis sesizarea și conducerii Primăriei Cluj-Napoca este de părere că în acest mod este pusă în pericol sănătatea sa și a vecinilor.

"Trebuie să analizăm clar situaţia, să vedem ce s-a întâmplat şi cine a făcut reclamaţia", a spus Directorul Medical, Călin Lazăr.

Ultimele Stiri
abonare newsletter