Actualitate

EXCLUSIV – Sala Polivalentă, în imagini spectaculoase de la înălţime

Sala Polivalentă este aproape finalizată. Acum se lucrează la montarea gazonului şi la ultimele finisaje. Inaugurarea oficială va avea loc în 31 octombrie cu un concert James Blunt.

Lucrările la Sala Polivalentă au fost încheiate, iar în această perioadă au loc ultimele finisaje. Gazonul a fost montat, pavajul a fost aproape finalizat, de asemenea și iluminatul public. În perioada următoare va avea loc recepția lucrărilor, urmând ca apoi să fie deschisă oficial. “Lucrările au fost terminate. În aceste zile se face comisia de recepție din cadrul Primăriei și va începe apoi recepția lucrărilor. Potrivit legii, avem la dispoziție aproximativ o lună pentru această etapă”, au declarat reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Sala Polivalentă, cea mai mare din țară

Primarul Emil Boc a declarat recent că Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este cea mai mare și cea mai performantă sală de acest gen din România, la ora actuală. După omologare, sala din Cluj va putea găzdui competiții sportive naționale și internaționale. Valoarea investiției este de aproximativ 88 milioane lei, cu TVA. Capacitatea sălii este de 7.300 de locuri, dar la concerte vor putea asista 10.000 oameni datorită tribunei retractabile dinspre strada Uzinei. În Sala Polivalentă, se pot organiza competiţii sportive de orice fel, de la box, fotbal de sală, gimnastică, karate, scrimă, badminton, tenis de masă, până la judo. Odată cu inaugurarea sălii, va fi dat în funcțiune și un parking cu o capacitate de 400 de locuri.


Lucrările au fost realizate de firma CON-A din Sibiu.

abonare newsletter