Actualitate

A ajuns la neuropsihiatrie după ce a furat o maşină

Un tânăr de 20 de ani a avut parte de o serie de peripeții care s-au încheiat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Cluj-Napoca. Totul s-a petrecut după ce a furat o mașină.

Unui tânăr de 20 de ani, din Cluj-Napoca, i s-a făcut brusc rău în comuna Luna în timp ce conducea maşina, fără a avea permis de conducere, luată de la tatăl lui. Acesta a fost transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie Cluj-Napoca pentru investigaţii suplimentare.

„La data de 13 septembrie, la ora 14:56, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, Postul de Poliție Comunală Luna, au fost sesizați prin apel unic de urgenţă 112, despre faptul că în comuna Luna, sat Luncani, se află o persoană care a solicitat serviciul de ambulanță, întrucât se simțea rău”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


Tânărul le-a spus poliţiştilor că a condus maşina tatălui său, fără a avea permis de conducere, din localitatea Luna de Sus până în localitatea Luncani. 

Maşina a fost asigurată de către poliţişti, iar părinţii au fost înştiinţaţi cu privire la cele întâmplate. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Etichete: permis auto
abonare newsletter