Actualitate

Femeie ÎNŞELATĂ prin metoda „ACCIDENTUL”

O femeie în vârstă de 69 de ani, din Cluj-Napoca, a fost înşelată ieri, 10 septembrie, prin metoda accidentul. Pagubele se ridică la 28.000 de lei.

Femeia de 69 de ani a fost contactată telefonic în jurul orei 08:00 de un pretins avocat care i-a spus că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei minore.

Acesta i-a comunicat faptul că pentru achitarea contravalorii unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, pentru plata despăgubirilor şi a onorariului său sunt necesare sumele de 3.300 euro şi 13.000 de lei”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.


După verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la scurt timp, la domiciliul femeii s-a prezentat un bărbat care a afirmat că este de la o firmă de curierat şi căruia femeia i-a înmânat 28.000 de lei pentru a fi înaintaţi pretinsului avocat.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării persoanelor implicate, tragerea lor la răspundere penală şi pentru recuperarea banilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter