Actualitate

Bărbat din Gilău, reţinut pentru ÎNŞELĂCIUNE! Vezi cum acţiona

Un bărbat din Gilău, de 36 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore în urma unui flagrant, pentru că i-a promis unei persoane, în repetate rânduri, că îi poate rezolva o problemă cu ajutorul unui funcţionar al Judecătoriei şi poate interveni pentru diverse probleme.

Un bărbat din Gherla, în vârstă de 35 de ani, l-a reclamat la poliţie în 8 septembrie, când şi-a dat seama că a fost înşelat. Poliţiştii clujeni i-au întins un flagrant într-o parcare şi l-au reţinut pentru 24 de ore. „A fost surprins într-o parcare în momentul în care ar fi încasat de la victimă o parte din bani şi aparatură electrică pentru o viitoare intervenţie pe lângă pretinsul funcţionar pe care susţinea că îl cunoaşte”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Bărbatul folosea o identitate falsă şi i-ar fi promis bărbatului din Gherla, în repetate rânduri, că intervine pentru a-i obţine anularea unui proces – verbal de contravenţie. Acesta ar fi amăgit victima, lăsând-o să înţeleagă că ar avea influenţă pe lângă o angajată a Judecătoriei Cluj-Napoca, şi a pretins în schimbul serviciilor bani, aparatură electrică şi ţigări. Plata urma să se realizeze în mai multe tranşe.


Prejudiciul cauzat este de circa 1.200 lei, o parte semnificativă din acesta fiind recuperată până în acest moment de poliţişti. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Ultimele Stiri
abonare newsletter