Actualitate

Un „cuplu” de şoferi băuţi a făcut un accident cu pagube de 10.000 de lei

Accidentul s-a produs ieri, 7 septembrie, în afara localităţii Măguri Răcătau, în jurul orei 05:00, între doi şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un bărbat băut conducea autoturismul spre comuna Măguri Răcătău când a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 22 de ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar. Maşina fetei de 22 de ani a fost proiectată în gardul unui imobil.

„Fiind testaţi cei doi conducători auto cu aparatul etilotest, s-a stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar tânăra 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.


Valoarea pagubelor se ridică la 10.000 de lei. Conducătoarea auto a fost transportată la U.P.U. Cluj, însă în acel moment a refuzat să fie examinată.

În acest caz se realizează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Ultimele Stiri
abonare newsletter