monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) Videochatul Lucky Studio oferă cel mai avantajos sistem de bonusuri la salarii din Iași

Iesenii au posibilitatea de a lucra pentru posturi tot mai bine platite. Dezvoltarea economica din ultimii ani a facut ca nivelul mediu al salariilor sa fie tot mai ridicat. Totusi, printre cele mai avantajoase joburi din oras este cel de model de videochat. In acest sens, Lucky Studio ofera cele mai profitabile conditii de colaborare personalului feminin.

Pentru a afla amanunte despre acest lucru, am stat de vorba cu domnisoara Claudia, managerul acestui videochat iesean.

Reporter: Oferiti unele dintre cele mai mari castiguri din Iasi pentru angajatele dvs. Puteti sa ne dati cateva exemple?


Manager Lucky Studio: La fel ca in firmele profesioniste din tara, si la Lucky Studio se ofera mai mult decat un salariu fix. Sigur, sumele castigate de modelele noastre sunt mari in comparatie cu salariile pe care le-ar putea castiga daca ar fi angajate in alta parte. In plus, ele primesc avantaje sub forma de servicii sau produse necesare jobului lor. De aceea, daca fetele doresc, noi le propunem la angajare pachete de bonusuri care valoreaza mult mai mult. Aceste pachete sunt diferite, in functie de cat de mult vor ele sa lucreze la noi.

Ne puteti da exemple de astfel de pachete de bonusuri?


Desigur. Cel mai simplu pentru fete este sa aleaga contractul pentru 1 luna de zile la Lucky Studio. Astfel, pe langa castigurile normale, adica intre 300 si 800 de lei zilnic, cu plata pe loc, ele primesc un pachet bonus de angajare in valoare de 1.720 lei. Acest pachet inseamna o sedinta completa de hair & beauty: tuns, vopsit, spalat, coafat, unghii false, o sedinta foto realizata de o domnisoara fotograf profesionista, accesorii specifice videochatului, make up: o data la 2 zile lucratoare, timp de 1 luna. Pe langa aceste avantaje, toate modelele de la Lucky Studio beneficiaza de transport gratuit si cursuri de engleza si franceza, care sunt tot gratuite.

Aceste bonusuri de angajare sunt doar in servicii si produse sau pot fi si in bani?


Ele pot fi si in bani. Depinde de perioada pentru care fetele doresc sa semneze un contract cu noi. Doar pentru contractul de 3 luni mai primesc doar produse si servicii ca bonus, in valoare de 3.560 lei. Incepand insa de la contractul pentru 6 luni, fetele primesc ca bonus, pe langa servicii, si bani. Astfel, la contractul pe 6 luni, pe langa banii castigati in mod normal, zilnic, fetele primesc un pachet de bonusare in valoare de 7.320 lei, din care 1.000 lei ii primesc in portofelul lor in primele 30 de zile lucrate. La fel, in cazul unui contract pe un an, modelele primesc un pachet bonus in valoare de 13.480 lei, din care 2.000 lei ii vor primi in portofelul lor in primele 30 de zile lucrate.

Care este totusi nivelul maxim pana la care merg aceste bonusuri?


Pentru ca ne dorim sa fim printre cei mai buni angajatori din Iasi, Lucky Studio ofera un Pachet Bonus de angajare in valoare de 38.880 lei, din care 10.000 lei ii sunt achitati dupa primele 30 de zile lucrate, in afara de banii primiti zilnic, la finalul fiecarei ture. Conditii necesare pentru a alege aceste contracte sunt cunoasterea englezei sau francezei, la nivel mediu. Program de lucru la studio este normal, de 8 ore pe zi, 20 de zile pe lună. Varsta minima a modelelor este, in mod legal, cea de 18 ani. Suna bine, nu-i asa?

Etichete: bonusuri iasi salarii