Actualitate

Bătaie între pădurari și hoții de lemne din Băișoara

Un incident între pădurari și hoții de lemne din muntele Băișoara a avut loc marți seara. S-a lăsat cu dosare penale și plângeri.

Bătaie între pădurari și hoții de lemne din Băișoara Bătaie între pădurari și hoții de lemne din Băișoara

Marți seara, la ora 21.20, doi pădurari au prins doi bărbați care încercau să fure lemne cu un atelaj cu tracțiune animală, în zona muntelui Băișoara. Potrivit polițiștilor, în acel moment, hoții au abandonat lemnul şi au fugit, iar cei doi pădurari au pornit în urmărirea lor. “Ajungându-l pe unul dintre aceştia, cei doi lucrători silvici l-au imobilizat şi s-au deplasat în afara fondului forestier, în vederea întocmirii actelor de constatare. Astfel, a apărut cel de-al doilea bărbat, care, l-ar fi agresat pe unul dintre lucrătorii silvici, ambii bărbaţi reuşind astfel să fugă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Poliţiştii au stabilit identitatea celor implicaţi, fiind vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 63, respectiv 30 de ani, din comuna Băişoara.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,ultraj”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Totodată, a fost depusă o plângere pentru lovire sau alte violenţe de către bărbatul de 63 de ani, care a relatat organelor de poliţie faptul că ar fi fost agresat de către pădurari în momentul depistării.

abonare newsletter