Actualitate

Cântărețul Alexandru Andrieș revine la Cluj, după 15 ani, într-un concert aniversar

După 15 ani de la ultimul turneu în Cluj-Napoca, cântărețul Alexandru Andrieș va susține un concert aniversar în data de 27 septembrie,de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de prima apariție în public și a 30 de ani de la lansarea primului său album.

Alături de el vor fi muzicienii de excepție Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu și Berti Barbera.

Cântăreț de blues, jazz, folk, arhitect, scriitor, poet, traducător, pictor, grafician, ARTIST. Alexandru  Andrieș  a cântat mereu cu săli pline, având un public extrem de variat ca vârstă și reușind să îl mențină, dar și să îl împrospăteze mereu, indiferent de epoca și perioadele pe care le-a traversat. Este imposibil și, îndrăznim să spunem, nepermis de descris un artist de asemenea calibru. Andrieș… este. Andrieș place. Întotdeauna.


„Nu mă întrebaţi, nu ştiu când au trecut 30 de ani… dar e sigur că au trecut: primul meu disc, Interioare, a apărut la Casa de discuri Electrecord în 1984 - şi suntem în 2014, nu-i aşa?” a declarat Alexandru Andrieș, cu ocazia re-lansării primului său disc „Interioare”, ce a avut loc în acest an în Librăria Cărturești din București.

„Unde te duci”, „Frumoasă fată”, „Fără griji”, „Parcul”, „Fluture pe perdea”, „Ochii tăi”, „Poveste mică” sau „Ea va veni” sunt doar câteva dintre cântecele care l-au făcut celebru și pe care clujenii le vor reauzi cu ocazia concertului de la Cluj-Napoca.

Biletele sunt puse în vânzare la casieria Casei de Cultură a Studenților.

Ultimele Stiri
abonare newsletter