Actualitate

Un preot beat din Cluj a bătut un tânăr și i-a amenințat pe polițiști cu „slujbe negre” - VIDEO

Un tânăr din localitatea clujeană Nica a fost atacat duminică de preotul din comuna clujeană Unguraş care se întorcea acasă de la un botez.

Slujitorul Domnului a luat la bătaie un tânăr de 19 ani pe motiv că este ungur. Totul a pornit de la faptul că preotul, în timp ce se întorcea de la un botez unde a băut peste măsură, a început să cânte „Noi suntem români”. Tânărul bătut a povestit că preotul ortodox l-a luat la bătaie pe motiv că nu ar fi român.


Potrivit dejeanul.ro tânărul de 19 ani povesteşte că totul s-a întâmplat aseară, înainte de miezul nopţii, când se întorcea spre casă de la barul din sat. Pe drum s-a întâlnit cu preotul din Unguraş care se întorcea de la un botez împreună cu mai mulţi prieteni. Băiatul bătut spune că „slujitorul Domnului” cânta din toţi plămânii “Noi suntem români”. L-a văzut pe marginea drumului şi a sărit la gâtul lui, pe motiv că “nu ar fi român”. L-a pus la pământ şi a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele.

De asemenea, preotul i-a ameninţat pe poliţiştii care au intervenit în altercaţie că le va face „slujbe negre”. În curtea spitalului, în timp ce poliţiştii aşteptau veşti despre starea de sănătate a tânărului bătut, preotul din Unguraş a trecut la ameninţări „divine”. I-a ameninţat pe poliţişti că le va face “slujbe negre” şi se va alege praful de ei. După aceea a început să cânte melodii bisericeşti. “Slujitorul Domnului” ne-a declarat că a fost la un botez în calitate de preot, dar a rămas şi la petrecere. Nu a recunoscut că l-a bătut pe consăteanul său, dar a recunoscut că a exagerat cu alcoolul.


Poliţiştii clujeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter