Actualitate

Intrarea în Dej aporape blocată. Lucrările la podul peste Someș au dat peste cap circulația rutieră dinspre Bistrița și Baia Mare

Circulația rutieră în municipiul Dej dinspre Bistrița și Baia Mare este aproape blocată în această dimineață. Cauzele sunt lucrările la podul peste Someș, principala intrare dinspre Moldova și Maramureș în Dej, spre Cluj-Napoca.

Încă de ieri după-amiază cozile de mașini care trebuiau să treacă pe podul peste Someș se întindeau pe câțiva kilometrii. Una dintre principalele cauze ale acestei situații este faptul că zilele trecut asfaltul de pe acest pod a fost frezat și nu au mai turnat un alt strat de asflat, șoferii fiind nevoiți să reducă foarte mult viteza.
Un alt motiv pentru coloanele care se întind pe kilometri este și faptul că mulți români care lucrează în Vest se reîntorc la muncă, o mare parte din mașinile care tranzitează în această perioadă Dejul dinspre Bistrița fiind înmatriculate în Spania, Italia sau Germania.
Ingreunarea traficul este și din cauză că la intersecția străzii 22 Decembrie 1989 cu Podul Someșului, prioritate au șoferii care circulă dinspre centrul orașului înspre ieșire, astfel, șoferii TIR-urilor sau a mașinilor care doar tranziteaza Dejul, sunt obligați să le cedeze trecerea celor care circulă spre ieșirea din oraș, blocând practic podul peste Someș.

Foto: dejeanul.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter