Actualitate

Începe a şasea etapă de dezinsecţie pe domeniul public din Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a anunţat începerea celei de-a şasea acţiuni de dezinsecţie pe domeniul public, ce se va desfăşura în perioada 1 – 20 septembrie 2014 între orele 21.00 şi 5.00.

De asemenea, potrivit Primăriei, în cazul în care vremea va fi nefavorabă, durata prevazută pentru dezinsecţie va prelungi.

„Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.  Substanţele folosite în acţiunea de dezinsecţie  sunt K”OTRHINE EC 25  şi/sau  DETRAL SUPER - insecticide pentru combaterea adulţilor şi BIOLARKIM 14 – insecticid pentru combaterea larvelor.  Produsele menţionate sunt avizate de Ministerul Sănătăţii – Comisia Naţională a Produselor Biocide,  fac parte din grupele Xn, respectiv Xi de toxicitate şi se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană”, informează Primăria.


De asemena, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca fac un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public.

Ultimele Stiri
abonare newsletter