Actualitate

Hoț de porci, ajuns după gratii după ce a fost prins în flagrant de polițiștii clujeni

Poliţiştii clujeni au prins în flagrant, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat care transporta în porbagajul unei mașini un porc și mai multe bunuri furate. Acesta a încercat să fugă de la fața locului însă nu a reușit fiind prins și arestat pentru 24 de ore.

Clujeanul de 44 de ani din localitatea Ciumăfaia a fost reţinut la ora 01:00 în urma unui control al poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Dej, Secţia 5 Poliţie Rurală, care au oprit un autovehicul pe strada Valea Jichişului.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul, pasager pe bancheta din spate, a încercat să fugă în momentul opririi mașinii, însă a fost urmărit și prins de poliţiştii clujeni. În urma verificării autoturismului, în portbagajul acestuia s-a găsit o suină (n.r. porc) şi mai multe unelte electrice şi produse alimentare.


"Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că bunurile găsite în autoturism ar fi fost sustrase de către bărbatul de 44 de ani. Acesta ar fi acţionat împreună cu şoferul autoturismului, un bărbat de 58 de ani din localitatea Mahal, judeţul Cluj, şi cu un alt tânăr de 20 de ani, din Cluj-Napoca", au precizat poliţiştii.

Prejudiciul, în valoare de circa 4.000 de lei, a fost recuperat, bunurile şi animalul fiind predate păgubitului din localitatea Şigău.


Hoțul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

abonare newsletter