Actualitate

Ice Bucket Challenge à la Macovei: Apă turnată peste pozele lui Voiculescu, Năstase, Copos, Vîntu - VIDEO

Monica Macovei a postat un filmuleţ pe Facebook în care spune că acceptă provocarea din campania ”ALS Ice Bucket Challenge”, ea punând într-un bol fotografii ale mai multor persoane publice anchetate de DNA şi condamnate, între care Voiculescu, Năstase, Copos, Vîntu, peste care toarnă apă cu gheaţă.

Filmuleţul începe cu Monica Macovei aşezată la un birou. Ea spune "Accept provocarea" şi ia o carafă cu apă şi gheaţă, anunţă Mediafax.

Macovei anunţă şi că a donat bani pentru cercetări în domeniul sclerozei laterale amiotrofice.


"După cum ştiţi, eu am făcut DNA şi rezultatele se văd", continuă fostul ministru al Justiţiei, după care ia un bol de sticlă, în care pune pe rând fotografiile unor persoane condamnate în urma anchetelor DNA. În acest timp, ea spune: "Voiculescu Dan - 10 ani închisoare, 60 de milioane de euro de restituit românilor. Adrian Năstase - 4 ani de închisoare, 1,5 milioane de euro de restituit românilor. George Copos - 4 ani de închisoare, 1,5 milioane de euro de restituit românilor. Relu Fenechiu - 5 ani de închisoare, 1,3 milioane de euro de restituit românilor".

Ultimele Stiri
abonare newsletter