Actualitate

Tâlhărită în plină zi în Cluj

O femeie în vârstă de 65 de ani a fost tâlhărită de un tânăr în plină zi. Totul a avut loc pe aleea ce face legătura între cartierele Zorilor și Mănăștur.

Incidentul a avut loc ieri, 20 august, în jurul orei 18 pe aleea ce face legătura între cartierele Zorilor și Mănăștur.  Un tânăr cu gluga trasă pe cap care se deplasa pe aceeaşi alee cu femeia, din sens opus, i-a smuls lănţişorul de la gât în momentul în care a ajuns în dreptul acesteia. Femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, iar tânărul a fugit, făcându-se nevăzut.

Prejudiciul estimat este de 100 de lei. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de victimă și a început o anchetă: „poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea persoanei implicate şi tragerea acestuia la răspundere penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj.


Suspectul are constituție corporală atletică și 1,70-1,75 m înălțime. Tânărul de 17-18 ani era îmbrăcat în haine sport de culoare gri deschis și avea gluga trasă pe cap.

Pentru a preîntâmpina astfel de situații, Poliția Română vă recomandă să evitaţi zonele slab luminate; să sesizaţi Poliţia şi să încercaţi să reţineţi semnalmentele autorului, în cazul în care sunteţi victima unor astfel de fapte; să solicitaţi ajutorul Poliţiei şi a celor din jur atunci când simţiţi că sunteţi urmăriţi și să fiţi precaut când etalaţi bijuterii.

abonare newsletter