Actualitate

ACCIDENT GRAV în Vrancea: Patru persoane au murit şi trei au fost rănite grav

Patru persoane au murit şi trei au fost rănite grav într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, ce a avut loc la ieşirea din localitatea Adjud către Bacău, informează Centrul Infotrafic.

Cele patru persoane care au murit în accidentul petrecut, vineri, în judeţul Vrancea, la ieşirea din oraşul Adjud către Bacău, sunt doi soţi şi copiii acestora, în accident fiind rănite grav alte trei persoane, acestea fiind transportate la spitalul din Adjud, transmite mediafax.ro

Conform primelor date, cele patru persoane decedate ar fi membrii aceleiaşi familii, respectiv părinţii şi doi copii minori, care ar fi din judeţul Brăila.


În acelaşi accident, au fost rănite trei persoane care au fost preluate de ambulanţe şi transportate în stare gravă la spitalul din Adjud.

Accidentul s-a petrecut după ce două maşini, una înmatriculată în Vrancea şi alta cu numere de Brăila, s-au ciocnit frontal.


Patru echipaje ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă au fost trimise la faţa locului, precum şi un echipaj de la descarcerare, care a scos răniţii din maşina de Vrancea dintre fiarele contorsionate.

"Din primele date, un autoturism Volkswagen care se deplasa către Bucureşti a pătruns pe contrasens tamponând frontal un autoturism marca Fiat. În urma accidentului, au decedat patru persoane din Volkswagen şi trei persoane din Fiat au fost rănite grav, fiind transportate la spitalul din Adjud”, a declarat, vineri,  purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.


Unul dintre cei trei răniţi este în stare critică, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale acestuia.

Etichete: morti 112
abonare newsletter