Actualitate

„Free Hugs” în Piața Matei Corvin din Cluj-Napoca

Clujenii sunt invitați să participe duminică, 10 august 2014, între orele 17:00-20:00, în Piața Matei Corvin la evenimentul „Free Hugs”, organizat în cadrul Festivalului Colours of Cluj.

„Prin „Free Hugs Cluj Napoca” ne dorim sa aducem un zambet pe chipul clujenilor si sa demonstram ca o imbratisarea poate sa iti faca ziua mai frumoasa. Speram ca evenimentul nostru sa aiba un impact pozitiv asupra clujenilor si sa ii determinam prin imbratisari sa fie mai deschisi cu cei din jur si cu ei insisi”, transmit organizatorii evenimentului.

In cadrul evenimentului pe langa multitudinea de imbratisari, am introdus un element pentru copii, „Face Painting” în care copii, cu vârste de peste 3 ani, vor fi pictați pe față cu „floricele, fluturasi, inimioare si orice altceva isi mai doresc copiii”.


De asemenea, organizatorii evenimentului mai transmit că, dacă cineva vrea să fie Hugger, tot ce trebuie să facă este să lase „un mesaj in privat pe Facebook si sa daruiesti impreuna cu noi imbratisari gratuite, neconditionat, pentru o vara optimista si colorata sau sa vii acolo intre orele 17:00 si 20:00 si sa le primesti!”

Etichete: colours of cluj
abonare newsletter